Χαλκιδική - Ονειρικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά (βίντεο)

Χαλκιδική - Ονειρικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά (βίντεο)Από τον Όρμο φεύγουν καθημερινά πλοιάρια και σκάφη τα οποία κάνουν τον γύρο του Αγίου Όρους με στάσεις στην Ουρανούπολη και στην Αμμουλιανή.


Καθημερινά καταφθάνουν λεωφορεία με ξένους τουρίστες απο ξενοδοχειακές μονάδες ολόκληρης της Μακεδονίας και επιβιβαζονται στα καραβάκια που ξεκινούν καθημερινά προς το Άγιον Όρος οπου κάνουν τον περίπλου του Αθωνα σε απόσταση 500 μέτρων απο την ακτή. Ετσι ειναι η μοναδική ευκαιρία ιδίως για τις γυναίκες να δουν κ να πάρουν μια "εικόνα" του Αγίου Όρους μιας κ υπαρχει για αυτές το Άβατον του Αγ Όρους.
Στο βίντεο φαίνονται δυο απο αυτα τα καραβάκια τα οποία επιστρέφουν στον Όρμο Παναγίας απο τον περίπλου του Αγ.Ορους.

Ο Όρμος Παναγίας είναι οικισμός στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 88 κατοίκους. Αποτελεί το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χμ νοτιοανατολικά του.
Ο Όρμος Παναγιάς απέχει 43 χλμ. από τον Πολύγυρο. Βρίσκεται στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της Σιθωνίας στη Χαλκιδική σε ένα μαγευτικό τοπίο. Διαθέτει ένα μικρό λιμάνι που χρησιμοποιείται από αλιευτικά σκάφη. Η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκδρομικά σκάφη ξεκινούν από εδώ πραγματοποιώντας εκδρομές στο ανατολικό τμήμα της χερσονήσου της Σιθωνίας αλλά και προς το Άγιο Όρος. Επίσης από εδώ μπορείτε να νοικιάσετε βάρκα για να επισκεφτείτε τα νησάκια απέναντι από τη Βουρβουρού.

Δείτε το βίντεο του George Sal: 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις