Η απρόσμενη στάση που φέρνει πανεύκολα τις γυναίκες σε οργασμό

Η απρόσμενη στάση που φέρνει πανεύκολα τις γυναίκες σε οργασμόΔεν είναι λίγες οι γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης,

κυρίως μέσω της διείσδυσης του πέους. Αυτός είναι συχνά ο λόγος που οι άνδρες (ή τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται και για την ικανοποίηση της συντρόφου τους και όχι μόνο τη δική τους!) ψάχνουν περίπλοκες στάσεις που θα τις φτάσουν στην κορύφωση. Κι όμως τελικά υπάρχει μια πολύ απλή στάση που μπορεί να φέρει εύκολα τις γυναίκες σε οργασμό.

Ο λόγος για την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT που προϋποθέτει τον άνδρα να είναι από πάνω (aka ιεραποστολική στάση). Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάση CAT είναι ιδανική για τις γυναίκες που περιγράψαμε παραπάνω, καθως προκαλεί τη μέγιστη δυνατή διέγερση της κλειτορίδας -το κλειδί της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης-.

Το μυστικό κρύβεται στην σωστή τοποθέτηση των δύο σωμάτων. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της στη βάση του πέους του άντρα. Για μέγιστη ικανοποίηση, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της γυναίκας.

Ένα ακόμα μυστικό είναι η κίνηση που κάνει ο άνδρας, η οποία δεν είναι μπρος-πίσω, αλλά πάνω-κάτω σε συγχρονισμό με τη γυναίκα, με το πέος να είναι πλήρως μέσα στον κόλπο της γυναίκας. Για να επιτευχθεί η μέγιστη διέγερση της κλειτορίδας θα πρέπει η λεκάνη του άνδρα να βρίσκεται επάνω από τη λεκάνη της γυναίκας και όχι μπροστά από αυτήν.

πηγή marieclaire.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις