Ωχ κι αμάν αμάν

«Φτιάχνουμε το νέο κράτος που μας αξίζει» είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του για το πολυνομοσχέδιο. Αυτό το «μας» είναι παρεξηγήσιμο. Πού κολλάει; Στους Ελληνες γενικά ή στους δεξιούς ειδικότερα; Αλλά ας μην είμαστε μεμψίμοιροι. Μάλλον στους Ελληνες αναφερόταν..
ο κ. Μητσοτάκης.
Και εδώ όμως υπάρχει ένα θεματάκι. Αν δεν με απατά η μνήμη μου (και δεν με απατά, η ρουφιάνα) αυτό το νέο κράτος το έχετε υποσχεθεί ξανά, κύριοι και κυρίες της Νέας Δημοκρατίας. Θυμάστε ποιο ήταν το κεντρικό σύνθημά σας το 2004 όταν κερδίσατε τις εκλογές; Η επανίδρυση του κράτους. Τι έγινε; Κάνατε τότε μισές δουλειές και έρχεστε σήμερα να τις τελειώσετε; Ωχ κι αμάν αμάν.

- από τη στήλη "Ανάγωγα" του Τ. Παππά στη ΕφΣυν
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις