2,6 εκ. ευρώ στη «Δημοσυνεταιριστική» από το LEADER

2,6 εκ. ευρώ στη «Δημοσυνεταιριστική» από το LEADER

Τη Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε., για την οποία η Περιφέρεια ΑΜΘ ενέκρινε τη διάθεση ποσού που ξεπερνά τα 2,6 εκ. ευρώ, επισκέφθηκε εχθές ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Το ποσό θα προέλθει από το πρόγραμμα LEADER για την τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων (CLLD). Τα χρήματα θα διατεθούν σε έργα δημόσιου χαρακτήρα σε αγροτικές περιοχές των δήμων Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, με στόχο την ενίσχυσή τους σε βασικές υποδομές υγείας και εκπαίδευσης. Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι κ.κ. Μέτιος και Πέτροβιτς, στα γραφεία της Δημοσυνεταιριστικής, με τον διευθυντή της εταιρείας, Βαγγέλη Καζάκη, παρουσία και τους δημάρχου Σουφλίου, Βαγγέλη Πουλιλιού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις