Έγκλημα στην Καβάλα: Τα παιδιά αντίκρισαν μία λίμνη αίματος - Γιατί σκότωσε μάνα και γιο ο 42χρονος

Έγκλημα στην Καβάλα: Τα παιδιά αντίκρισαν μία λίμνη αίματος - Γιατί σκότωσε μάνα και γιο ο 42χρονος

Η κοινωνία της Καβάλας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το διπλό φονικό που διαδραματίστηκε στην περιοχή. 

Ένας 42χρονος άνδρας δολοφόνησε μία μάνα και τον γιο της στην περιοχή της Καβάλας. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο δράστης προέβη σε αυτή τη πράξη γιατί είδε τα δύο θύματα να επιτίθενται στη μητέρα του. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Του είπα "μην τολμήσεις να μπεις στην αυλή μου". Πήδηξε στο μπαλκόνι. Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό. Είδα και τη μητέρα του να έρχεται προς το μέρος μας. Τότε θόλωσα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πήρα την καραμπίνα και έγινε ότι έγινε».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο OPEN και υποστήριξε ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ'επαφής τα θύματά του. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα δύο παιδιά του ενός θύματος ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκαν από το σπίτι και είδαν τη γιαγιά τους νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις