Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Οι τελευταίες τηλεφωνικές του συνομιλίες - Τι ζητούσε από τους φίλους του

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Οι τελευταίες τηλεφωνικές του συνομιλίες - Τι ζητούσε από τους φίλους του

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο Γιάννης Μακρής φαίνεται πως αναδεικνύεται το προαίσθημα που είχε το θύμα για τον θάνατό του, καθώς εμφανίζεται να ζητά από φίλους του να προσέχουν με ποιους μιλούν και που πηγαίνουν τα βράδια.

Φίλος του Γιάννη Μακρή, μάλιστα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι. Ωστόσο, στα βίντεο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, δεν εμφανίζονται πουθενά!

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις