''Άνοιγαν'' αυτοκίνητα έξω από κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

''Άνοιγαν'' αυτοκίνητα έξω από κέντρο διασκέδασης στη ΘεσσαλονίκηΣυνελήφθησαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,

πρώτες πρωινές ώρες της 24-08-2019, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 24, 27, 19 και 33 ετών, οι οποίοι διέρρηξαν τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε χώρο στάθμευσης κέντρου διασκέδασης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Οι παραπάνω, όταν αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν στη συνέχεια σε οικισμό των Διαβατών και επιβιβάστηκαν σε έτερο όχημα, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

photo αρχείου
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις