Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ στα Χανιά

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ στα Χανιά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το βαρύ πρόγραμμά του με τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες στην Ευρώπη ξέκλεψε λίγο χρόνο για θαλάσσια σπορ μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα στα Χανιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν την Κυριακή (25/8) το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr. 

Μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Οι μίνι καλοκαιρινές διακοπές για τον ίδιο δεν πρόκειται να κρατήσουν καθώς αυτή την εβδομάδα μεταβαίνει στη Γερμανία, όπου θα συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις