Π. Κατσαρός: Ικανοποίηση για τον ΕΟΤ και για την κίνηση του Αυγούστου

Π. Κατσαρός: Ικανοποίηση για τον ΕΟΤ και για την κίνηση του Αυγούστου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου στο αίτημα της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων να παρέμβει προκειμένου να αλλάξει η κακή εικόνα της Κέρκυρας που δημιουργήθηκε από  βρετανικά, διαδικτυακά στην πλειοψηφία τους  δημοσιεύματα με θέμα την αποφυλάκιση ενός βιαστή, σε συνδυασμό με το πρόσφατο κρούσμα βιασμού που είχαμε στο νησί.

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περικλής Κατσαρός τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεργασία με την κα Γκερέκου και τις υπηρεσίες του ΕΟΤ η οποία θα έχει συνέχεια.

 

Ο κ. Κατσαρός αναφέρθηκε και στην τουριστική κίνηση η οποία κορυφώνεται τον Αύγουστο, προσφέροντας αισθητή στήριξη στις διακυμάνσεις που παρουσίασε φέτος η τουριστική σεζόν. Ο απολογισμός, όπως τόνισε, θα γίνει στο τέλος της θερινής περιόδου. Ωστόσο έως τώρα μπορούν να βγουν συμπεράσματα που αφορούν τη συρρίκνωση της σεζόν η οποία θα πρέπει να επιμηκυνθεί χρονικά με παράλληλες παρεμβάσεις από την πλευρά του κράτους με στόχο την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής τουριστική οικονομίας. Ένα από τα ζητήματα που έθιξε ο κ. Κατσαρός είναι η μείωση της φορολογίας στην τουριστική οικονομία, γεγονός που θα δώσει «ανάσα» στους επαγγελματίες και θα κάνει πιο ελκυστικές τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις