Π. Μιχαηλίδης: Οι «αποστάτες» να ανεξαρτητοποιηθούν

Π. Μιχαηλίδης: Οι «αποστάτες» να ανεξαρτητοποιηθούν

Την αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, Παύλου Μιχαηλίδη, προκάλεσε η ανακοίνωση του Κυριάκου Αραμπατζή για τη θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισημαίνει ότι η απόφαση της παράταξής του, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο Κυριάκος Αραμπατζής, ήταν να δεχτεί συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή, μόνο στη βάση μίας προγραμματικής σύμβασης 25 θέσεων και αρχών, και όχι να συμπράξει με την παράταξη του κ. Ζαμπούκη, αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε απορρόφηση της “ΑΝΑΣΑ”. Ο κ. Μιχαηλίδης υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι σε αυτή την πρόταση ο κ. Ζαμπούκης δεν απάντησε ποτέ, αλλά επέλεξε τον κ. Αραμπατζή για τη θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, “επιβεβαιώνοντας φήμες και διαρροές που υπήρχαν εδώ και καιρό”, όπως συγκεκριμένα αναφέρει. “Ο κ. δήμαρχος με τους συνεργάτες του, απέδειξαν εμπράκτως πως μεθόδευσαν «αποστασίες» και «τακτικές» που αποβλέπουν σε διάλυση παρατάξεων, επιδιώκοντας συνεργασίες αποκλειστικά στη βάση της συναλλαγής με αντίκρισμα την «καρέκλα»”, προσθέτει ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ και καλεί “τους «αποστάτες”, όπως τους χαρακτηρίζει, που αποφάσισαν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα μιας άλλης παράταξης, διαφορετικής από αυτήν με την οποία εξελέγησαν, να ακολουθήσουν τον μοναδικό πολιτικά ορθό δρόμο, αυτόν της ανεξαρτητοποίησης”.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις