Π. Μπίλλιας: "Το 2022 θα ολοκληρωθεί το μετρό Θεσσαλονίκης"

Π. Μπίλλιας: «Δυστυχώς ο ορίζοντας ολοκλήρωσης απομακρύνεται.

Αν γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες το μετρό θα ολοκληρωθεί το 2022 με προσπάθεια» είπε στον Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης ο νέος αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Τμήματος κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πάρις Μπίλλιας.

 

Καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ήταν κάπως παραπλανητικό» το γεγονός ότι δόθηκε ημερομηνία παράδοσης του έργου, στα τέλη του 2020, συμπληρώνοντας πως «η εκάστοτε πολιτική ηγεσία θέλει να υπόσχεται πράγματα που ξέρει ότι δεν μπορούν να γίνουν, αλλά όταν θα είναι σε θέση να απολογηθεί δεν θα βρίσκεται στη διοίκηση»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις