Η viral διαφήμιση για το αστικό ΚΤΕΛ του Βόλου (VIDEO)

Η viral διαφήμιση για το αστικό ΚΤΕΛ του Βόλου (VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που διαφημίζει τις αστικές συγκοινωνίες στον Βόλο.

Το ευρηματικό βίντεο, εμπνευσμένο από τον κινηματογράφο, παρουσιάζει τη χρήση του αστικού ως μια ευχάριστη «περιπέτεια».

Η σχετική ανάρτηση στα social medial προκάλεσε τα σχόλια και τις αντιδράσεις των χρηστών που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ανατροπή στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Μαγνησία.

Το «αστικό είναι cool», λέει χαρακτηριστικά η διαφήμιση. Από τον «άνετο» οδηγό, μέχρι τις δυνατές χειρολαβές. Λαμαρίνες έχουν επιστρατευθεί για να τονισθεί πόσο άνετο είναι το λεωφορείο. Μάλιστα για όσους δεν αντέχουν ούτε λεπτό χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, τα οχήματα διαθέτουν και δωρεάν wi-fi.

Δείτε το βίντεο:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις