Έβρος: Περισσότεροι από 250 δρομείς στον 6ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού

Έβρος: Περισσότεροι από 250 δρομείς στον 6ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού

Περισσότεροι από 250 δρομείς και 80 μαθητές συμμετείχαν στον φετινό 6ος Αγώνα Δρόμου, 5 και 10 χιλιομέτρων και στον αγώνα των 600 μέτρων για μαθητές Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στο Τυχερό Έβρου, στις 24 Αυγούστου.

«Ο εξαιρετικά φιλικός για αγώνα καιρός, το χειροκρότημα ενθάρρυνσης του κόσμου προς τους δρομείς στην κεντρική πλατεία και κατά μήκος της διαδρομής, η παρουσία των διαφόρων συλλόγων, η όμορφη και παράλληλα απαιτητική διαδρομή στους δρόμους του Τυχερού και στο Οικοτουριστικό Κέντρο, γύρω από τη λίμνη Τυχερού με χώμα, αλλά και άσφαλτο, συνέθεσαν την εικόνα του6ου Αγώνα Δρόμου Τυχερού» σημειώνει η οργανωτική επιτροπή του Αγώνα.

Στον αγώνα συμμετείχαν δρομείς από διάφορες περιοχές της χώρας , και όπως είπαν οι διοργανωτές , δεν συνάντησαν μεγάλες υψομετρικές διαφορές και δυσκολίες και όλοι κατάφεραν να τερματίσουν, η «επόμενη μέρα» ξημέρωσε με αισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, ικανοποίησης και έντονης συγκίνησης από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και φέτος η διοργάνωση».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις