Αλλάζουν τα φώτα

Αλλάζουν τα φώτα

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής Ιωαννίνων να ακυρώσει το διαγωνισμό για την τοποθέτηση ενεργειακών λαμπτήρων στο Δημοτικό φωτισμό με κονδύλια από τα ανταποδοτικά τέλη. Ως αιτία της ακύρωσης προβάλλεται η ανάγκη κάλυψης σε ποσοστό 70% του δημοτικού φωτισμού με κονδύλια που θα προέλθουν από ευρωπαϊκά προγράμματα και τον ιδιωτικό τομέα.

Την έντονη αντίδρασή τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους οι παρατάξεις του πρώην Δημάρχου Θωμά Μπέγκα που κάνει λόγο για παράδοση ενός δημόσιου αγαθού σε ιδιώτες και της Τατιάνας Καλογιάννη που εκφράζει την αντίθεσή της συνολικά και στις δύο περιπτώσεις προώθησης του έργου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις