Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

-Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δεκαπέντε αλλοδαπών και των δύο διακινητών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο με σημαία Τουρκίας προχώρησαν στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής ανοικτά της Λευκάδας. Οι συλληφθέντες και το σκάφος στο οποίο επέβαιναν μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Πρέβεζα που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.
– Καταγγελία για κλοπή από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιοσέλλι Κόνιτσας. Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του Ναού και αφαίρεσαν ιερατικά σκεύη, τάματα και χρήματα.
-Σε κακώσεις που προκλήθηκαν από πτώση οφείλεται σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 26χρονου Βρετανού ορειβάτη που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην περιοχή της Αστράκας στο Πάπιγκο. Τη σορό του άτυχου παιδιού παρέλαβαν συγγενείς του που ταξίδευσαν επί τούτω από την Αγγλία στα Γιάννενα.

-Στα Γιάννενα η Αστυνομία συνέλαβε 2 αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 28 ετών που απέσπασαν με τη βία κινητό τηλέφωνο από νεαρό ομοεθνή τους.
-Χωρίς περαιτέρω συνέπειες κατασβέστηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο Κοντά στο χώρο της Νικόπολης στην Πρέβεζα. Η φωτιά σβήστηκε αργά το απόγευμα και πριν επεκταθεί σε γειτνιάζοντα σπίτια, επιχειρήσεις, αγροτικές εγκαταστάσεις, αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις