Καβάλα: Ευρεία σύσκεψη για την πιθανή εγκατάσταση νέων προσφύγων

Καβάλα: Ευρεία σύσκεψη για την πιθανή εγκατάσταση νέων προσφύγων

Με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου συναντήθηκε την Παρασκευή, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να επανεξετάσουν τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την πιθανή εγκατάσταση νέων προσφύγων στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

Μετά την ενημέρωση από την πλευρά του δημάρχου για τις εξελίξεις της τελευταίας περιόδου και των παρατηρήσεων των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της πόλης. Κατά τη διάρκεια της, θα γνωστοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση ότι η Καβάλα αφενός μεν θα χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά όπλα που έχει στη φαρέτρα της για να αποτρέψει τη φημολογούμενη έλευση εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή και αφετέρου θα αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους αντιδρά η τοπική κοινωνία στον πρόχειρο σχεδιασμό των κυβερνήσεων για τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο (Τρίτη) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Κουμουτσάκο. Θα συζητηθούν τα θέματα του προσφυγικού, πιθανόν και τα δεδομένα στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις