Στα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός

Στα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός

Τα Γιάννενα θα επισκεφτεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων. Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε στο Μαξίμου την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και τους διαβίβασε την βούληση του για επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και την πρόοδο των ιδιωτικοποιήσεων.
Διακηρυγμένος στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη της ανάπτυξης, η δημιουργία θέσεων εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Μεταξύ των θεμάτων που εκκρεμούν και αναμένεται να συζητηθούν στις συναντήσεις του με παράγοντες της Ηπείρου είναι η ιδιωτικοποίηση του αυτοκινητόδρομου «ΕΓΝΑΤΙΑ» και η παραχώρηση του λιμανιού Ηγουμενίτσας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις