Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τον δήμαρχο Πλατανιά

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με τον δήμαρχο Πλατανιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής την, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τον Δήμαρχο Πλατανιά, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Πλατανιά και συγκεκριμένα η πορεία εκτέλεσης του καθαρισμού και της κοιτοποίησης των ρεμάτων, έργο που κρίνεται άκρως επείγον ενόψει του χειμώνα. Συζητήθηκε επίσης η πορεία των έργων αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου εντός του Δήμου Πλατανιά.

Πέραν αυτών εστίασαν και στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης παρεμβάσεων για να δοθεί σε λειτουργία η στρατιωτική γέφυρα τύπου Bailey στον Αλικιανό, ενώ ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Πλατανιά η συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για τη επίσπευση διαδικασιών για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου- Περιφέρειας Κρήτης –Δήμου Πλατανιά για την νέα γέφυρα στον Αλικιανό.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης , κ. Κυριάκος Κώτσογλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κ. Κώστας Γύπαρης και κ. Σοφία Μαλανδράκη, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά, κκ. Γιώργος Καλαϊτζάκης και Αντώνης Φραγκονικολάκης

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις