Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα παραδοσιακών χορών στον δήμο Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα παραδοσιακών χορών στον δήμο ΘεσσαλονίκηςΤο Τμήμα Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης

συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος εκμάθησης Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών κατά την περίοδο Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στο Δημοτικό Γυμναστήριο “Μέγας Αλέξανδρος” (Ολυμπίας 2 & Ευρυσθέως Άνω Τούμπα) και απευθύνεται σε ενήλικες.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, έως τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Η έναρξη λειτουργίας του προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και η συμμετοχή σ’ αυτό είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα μαθημάτων
Σάββατο ώρα: 10:30 – 11:30 Τμήμα ενηλίκων ηλικίας 41-65
Σάββατο ώρα: 11:30 – 12:30 Τμήμα ενηλίκων ηλικίας 18-40

Για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης κατά την πρώτη συμμετοχή στο μάθημα.

Η αίτηση συμμετοχής θα κατατεθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα βρείτε εδώ η οποία θα ανοίξει στις 16/9/2019 στις 09:00 π.μ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις