Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στον ΕΔΟΕΑΠ

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στον ΕΔΟΕΑΠ

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ο ΕΔΟΕΑΠ Θεσσαλονίκης καλώντας εθελοντές να προσφέρουν μόνο 8-10 λεπτά από τον προσωπικό τους χρόνο ως μια «ανεκτίμητη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Η εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, στα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Τσιμισκή 43, στον 5ο όροφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,

Ο ΕΔΟΕΑΠ οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο του Οργανισμού της οδού Τσιμισκή 43, 5ος όροφος, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 11.00 έως 15.00.

H εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας. Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία και δεν διαρκεί πολύ, παρά μόνο 8 -10 λεπτά περίπου.

Συμμετέχοντας, προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπό σας που το έχει ανάγκη και χαρίζετε ζωή!

Επιπλέον, δικαιούστε  αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις