ΕΡΤ3 – BULLETS (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – (trailer)

ΕΡΤ3 – BULLETS (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – (trailer)  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 23:00 
«BULLETS»
Έτος παραγωγής: (2018)
Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε οχτώ ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Eπεισόδιο 10

H Μάρι ξυπνάει σε ένα άδειο γκαράζ. Η σφαίρα την πήρε ξυστά. Υπάρχει ένα βαρέλι γεμάτο εκρηκτικά. Σε ένα βανάκι που κατευθύνεται προς το κέντρο του Ελσίνκι, ο Γιούρι πατάει το κουμπί για να πυροδοτήσει τη βόμβα, αλλά η Μάρι προλαβαίνει να την απασφαλίσει εγκαίρως.
Εντωμεταξύ η Τουόμι λέει στην ομάδα της ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει κρυφή συνάντηση στο Ελσίνκι, και ξαφνιάζει εντελώς την Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας.
Η Μάρι και ο Βίτα αντιλαμβάνονται το σχέδιο του Γιούρι, ο οποίος γνωρίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας που πηγαίνει την αυτοκινητοπομπή του προέδρου στο ξενοδοχείο όπου μένει. Εκεί πηγαίνει ο Γιούρι. Η Μάρι προωθεί την πληροφορία στην Τουόμι, η οποία προειδοποιεί τον αρχηγό της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Λεονίντ Όλτσιν. Έγκαιρα, ο Όλτσιν ανακόπτει το βανάκι του συνεργείου καθαρισμού, που προσπαθεί να μπει στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου. Αλλά μετά, ο Όλτσιν βοηθά να σκοτώσουν τους φρουρούς και αποκαλύπτεται ότι είναι μέρος της ίδιας συνομωσίας με τον Γιούρι.

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

 Δείτε το trailer 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις