Σε συζητήσεις για ανανέωση Βέλεθ και Άρης

Σε συζητήσεις για ανανέωση Βέλεθ και Άρης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο ατζέντης του Φραν Βέλεθ, Χουάν Βιθκαΐνο και οι άνθρωποι του Άρη έχουν προσεγγίσει ήδη την πλευρά του Ισπανού για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τόσο ο Άγγελος Χαριστές όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης εκτιμούν απεριόριστα τις ικανότητες του 30χρονυ άσου και θέλουν να τον διατηρήσουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Φραν Βέλεθ από την πλευρά του έχει εκφράσει και αυτός την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπάρχει με το καλημέρα θετικό κλίμα που βοηθάει τις διαπραγματεύσεις να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς. Παρόλα αυτά για τον Άρη η προτεραιότητα  είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο θέλει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος.

Οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» με τον Ισπανό αμυντικό και τον ατζέντη του πρόκειται να κορυφωθούν αμέσως μετά το ντέρμπι της Κυριακής και εφόσον κλείσει οριστικά το θέμα προπονητή στην ομάδα του Άρη.

Πηγή: sdna.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις