Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φουστάνια στο σχολείο - Δεν τον νοιάζει που τον πειράζουν τα άλλα παιδιά

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φουστάνια στο σχολείο - Δεν τον νοιάζει που τον πειράζουν τα άλλα παιδιάΗ Μέγκαν Φοξ μαθαίνει στους τρεις γιους της να ζουν με βάση την αλήθεια τους, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της στο "The Talk" για τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος έχει επιλέξει να φοράει φουστάνια, κάτι που κάνει και στο σχολείο.

Αν και όπως αναφέρει η Μέγκαν Φοξ, ο 6χρονος Νόα δέχεται τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά για το προσωπικό του στυλ, δεν το αφήνει να τον επηρεάσει.

"Μου είπε ότι τα άλλα αγόρια στο σχολείο γέλαγαν μόλις μπήκε στην τάξη, αλλά δεν τον νοιάζει γιατί του αρέσουν τα φορέματα πάρα πολύ" τόνισε.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις