"Καυτή" επανασύνδεση για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν! (φωτό)

Με το 26χρονο μοντέλο από την Αλγερία Γιουνές Μπενζεμά φέρεται να επανασυνδέθηκε η 40χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έναν χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, που ήρθε έπειτα από τη δική…

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η DailyMail.com απεικονίζεται η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν να περπατά χέρι χέρι με το μοντέλο ενώ δείχνει χαλαρή και χαμογελαστή. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και έντονος και είχε έρθει μετά τις φήμες για απιστία του Μπενζεμά οι οποίες εξαγρίωσαν την Καρντάσιαν.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 και απολάμβαναν ταξίδια μαζί σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Παρίσι και Ρώμη. Τον Αύγουστο του 2018 το ΤΜΖ δημοσίευσε ότι η Κόρτνεϊ τον χώρισε τον Ιούλιο αφού τον έπιασε να την απατά ενώ δεύτερη πηγή ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν η απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη πηγή, ο Γιουνές και η Κόρτνεϊ χώρισαν όταν επέστρεψαν από ταξίδι τον Ιούλιο 2018 κι εκείνος έφυγε και πάλι για ταξίδι με άλλη γυναίκα.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις