Σε απόγνωση 90χρονη στη Λαμία - Mετέτρεψε το σπίτι της σε "φρούριο" (VIDEO)

Σε απόγνωση 90χρονη στη Λαμία - Mετέτρεψε το σπίτι της σε

Σε φρούριο έχει μετατρέψει το σπίτι της μία 90χρονη στη Λαμία η οποία ζει καθημερινά υπό τον φόβο των διαρρηκτών και των ληστών καθώς τον τελευταίο μήνα έχει πέσει θύμα κλοπής τρεις φορές. Η 90χρονη αν και έχει τοποθετήσει συναγερμό, κλειδαριές ασφαλείας και λουκέτα στο σπίτι της, δεν κατάφερε να αποτρέψει τις διαρρήξεις.

Γείτονες της 90χρονης είπαν στο lamiareport.gr πως πολλές φορές έχουν κυνηγήσει τους κλέφτες, όπως συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα Ρομά ακολούθησε την ηλικιωμένη και της άρπαξε την τσάντα την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της.

«Ζούμε φυλακισμένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια...», λέει η ηλικιωμένη στο LamiaReport, που πολλές φορές τη νύχτα μένει ξάγρυπνη γιατί φοβάται μην έρθουν οι ληστές.

Δείτε το βίντεο:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις