Φλεβαράκης: Άλλοι να ζηλεύουν, όχι ο ΠΑΟΚ

Φλεβαράκης: Άλλοι να ζηλεύουν, όχι ο ΠΑΟΚ

Δηλώσεις σε εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το επίπεδο και την ετοιμότητα της ομάδας του, αλλά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά είπε:

Για το επίπεδο της ομάδας:

«Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης, βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, δεν θα είναι εύκολος, ειδικά μετά την έναρξη και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εμείς αυτό που κοιτάμε πάντα είναι το επόμενο παιχνίδι, ευχόμενοι πάντα να έχουμε υγεία. Από εκεί και πέρα κάθε μέρα που δουλεύεις σου δίνει το δικαίωμα να είσαι και πιο αισιόδοξος για την συνέχεια και για τους στόχους που έχεις θέση».

Τα συναισθήματα του κατά την επιστροφή και το ρεκόρ συμμετοχής που έκανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ξεπερνώντας τον Ίβκοβιτς:

«Είναι πολύ τιμητικό να ξεπερνάς νούμερα τόσο μεγάλων προπονητών, η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ κυριαρχεί με μια ομαδική προσπάθεια από όλους με την βοήθεια του κόσμου, η οποία με την Λάρισα ήταν που θετική, μακάρι να τους δίνουμε αφορμή να έρχονται στο γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα δουλειά της ομάδας:

«Ακούγοντας και άλλους συναδέλφους, όλοι χρειάζονται χρόνο, νομίζω εμείς είμαστε αυτοί που τον δικαιούμαστε περισσότερο. Στόχος είναι να αισθανόμαστε κάθε μέρα ότι έχουμε κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε, άμα συνεχίσουμε έτσι δεν θα μιλάμε για ποσοστά ανετοιμότητας αλλά ετοιμότητας».

Αν αντέξει η ομάδα δυο παιχνίδια την εβδομάδα:

«Ο ομάδες του Τσάμπιονς λιγκ κινούνται σε άλλα δεδομένα, καθώς η διοργάνωση δυναμώνει κάθε σεζόν όλο και περισσότερο. Είναι κάτι όμως που το γνωρίζουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη συντήρηση κάποιων παιδιών, γιατί παιδιά που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος μέσα στη σεζόν πρέπει να αντέξουν».

Αν ζήλεψε ακούγοντας τα νούμερα των άλλων ομάδων:

«Μια ομάδα του ονόματος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ζηλευτή από τους άλλους και όχι να ζηλεύουμε εμείς τις αντίπαλες ομάδες».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις