Πιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες της 3Κ του ΑΣΕΠ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Πιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες της 3Κ του ΑΣΕΠ στον δήμο Πυλαίας-ΧορτιάτηΠιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες της 3Κ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη 55 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες καθαριότητας με ΑΣΕΠ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η ορκωμοσία των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πρόκειται για τους 55 επιτυχόντες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3Κ/2018 για την κάλυψη των υπηρεσιών Καθαριότητας από μόνιμο προσωπικό (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων, χειριστές μηχανημάτων έργου).

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που καλωσόρισε θερμά τους νέους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του δήμου.

Τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν.

«Η αρμοδιότητα της καθαριότητας, την οποία υπηρετείτε, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και είναι μια υπηρεσία που όχι μόνο ως δήμαρχος, αλλά και ως άνθρωπος τιμώ ιδιαίτερα διότι σας έχω δει να λειτουργείτε στο χιόνι, στη ζέστη, στο κρύο, μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος εργασίας ορισμένου χρόνου και με μόνιμη σχέση συνεργασίας με τον δήμο μας, είμαι βέβαιος πως θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε με ακόμη μεγαλύτερη άνεση τα εργασιακά σας καθήκοντα ως αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του δήμου μας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις