Φιλικός αγώνας μπάσκετ βετεράνων για καλό σκοπό στους Αμπελόκηπους

Φιλικός αγώνας μπάσκετ βετεράνων για καλό σκοπό στους Αμπελόκηπους

Για μια ακόμα χρονιά ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά και φέτος τη μνήμη των μεγάλων αθλητικών παραγόντων Θ. Μπακιρτζόγλου και Ν. Χαραλαμπάκη.

Την προσεχή Κυριακή λοιπόν στις 5:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί προς τιμήν τους ένας μοναδικός φιλικός αγώνας των βετεράνων μπάσκετ της μικτής ομάδας του «Δημόκριτου Αμπελοκήπων» και «Αμπελοκήπων-Μενεμένης» (πρώην «Π.Κ. Αμπελοκήπων») και των βετεράνων μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μέγας Αλέξανδρος» Αμπελοκήπων.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν παλιά ονόματα που τίμησαν με την παρουσία τους τα παρκέ όπως οι Πρέλεβιτς, Λιαδέλης, Μαρκόπουλος, Χατζηβρέττας, Χρυσανθόπουλος, Παπαδόπουλος και Καραγκούτης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις