Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ένινγκ

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ένινγκ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το προσεχές Σάββατο ο Μίκαελ Ένινγκ, όπου θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Ο Γερμανός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, έχοντας μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και δεν αποκλείεται η συνάντηση του Σαββάτου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του Άρη με τον Ένινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο 53χρονος προπονητής είχε βρεθεί και πρόσφατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδης και Άγγελο Χαριστέα, ωστόσο τα θετικά αποτελέσματα που είχε αποσπάσει ο Άρης με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του έβαλαν... στοπ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον όμως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με ΑΕΛ και Ολυμπιακό έφεραν και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Γερμανού τεχνικού με την συνάντηση του Σαββάτου να αναμένεται καταλυτική για την εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Μάλιστα ο Απόστολος Τερζής αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων», έχοντας έναν πιο βοηθητικό ρόλο και με στόχο να βοηθήσει τον Ένινγκ να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις