Χαλκιδική: Πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Λυκείου Αγ. Νικολάου (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Χαλκιδική: Πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Λυκείου Αγ. Νικολάου (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν το πρωί πορεία διαμαρτυρίας στη Νικήτη που κατέληξε στο δημαρχείο Σιθωνίας.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, με πανό και συνθήματα δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου, μέχρι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενισχύσει το σχολείο με καθηγητές.

Οι μαθητές ζητούν την συμπλήρωση των κενών ωρών  μαθηματικών, καθώς σήμερα υπάρχει έλλειμμα 48 ωρών και  και για τις ώρες Αισθητικής Αγωγής για τα μαθήματα επιλογής ( 6 ώρες για το Γυμνάσιο και 2 για το λύκειο)  και 6 ώρες Φυσική για το Γυμνάσιο, ουδέποτε έχει φτάσει καθηγητής στο σχολείο, καθώς καλύπτονται κενά πιο κοντινών στη Θεσσαλονίκη σχολείων.

Είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, στον οποίο γνωστοποίησαν τα αιτήματά τους και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα του σχολείου.

333.jpg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις