"Ημέρα Ασφαλισμένου" στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζεται να λειτουργήσει στον δήμο Νεάπολης – Συκεών η «Ημέρα του Ασφαλισμένου».

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση του δήμου Νεάπολης-Συκεών κατά την υλοποίηση της οποίας ειδικοί επιστήμονες και στελέχη ασφαλιστικών φορέων δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή τα προηγούμενα χρόνια προσέλκυσε εκατοντάδες πολίτες που αναζήτησαν την υπεύθυνη πληροφόρηση πάνω σε ζητήματα που τους απασχολούσαν.

Το πρόγραμμα της «Ημέρας του Ασφαλισμένου» ξεκινά την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, με την πρώτη συνάντηση να πραγματοποιείται στις 6 μ.μ.-8 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπανιώτη). Σύντομα θα ανακοινωθεί και το διευρυμένο αναλυτικό πρόγραμμα, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα 2310.329501, 2313.329502. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις