Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια που τρελαίνει κόσμο

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια που τρελαίνει κόσμοΙωάννα Μαλέσκου: Η ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της παρουσίασης. Η παρουσιάστρια που ομορφαίνει τα μεσημέρια των Κρητικών.

Ιωάννα Μαλέσκου: Μένεις στην Κρήτη και έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο τα μεσημέρια σου; Άνοιξε την τηλεόραση, βάλε ΚΡΗΤΗ TV και χαλάρωσε βλέποντας την πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Κρητικών και όχι μόνο. Με σταθερά ανοδικά βήματα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση χτυπώντας δειλά δειλά την πόρτα των «μεγάλων» καναλιών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι σίγουρα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έκανε τη δική της ανατροπή και από δασκάλα αποφάσισε ότι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή της είναι η τηλεόραση. Οι Κρητικοί την λατρεύουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα αλλά και την σταθερά ανοδική πορεία της εκπομπής της στο Κρήτη TV. «Η δική μου διαδρομή ξεκίνησε από μια μικρή γραφική πόλη, την Πρέβεζα… με οδήγησε στη Θεσσαλoνίκη για σπουδές και με εγκατέστησε στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού», έχει αναφέρει σε συνέντευξη της.

 

Καθημερινά υποδέχεται το κοινό της Κρήτης – και όχι μόνο – ζωντανά για δυόμιση ώρες στο τηλεοπτικό της σπίτι, προσφέροντάς του αυθεντικές στιγμές ψυχαγωγίας, παντρεμένες με στοιχεία ενημέρωσης. «Λέμε μαζί «Καλό Μεσημέρι» και γινόμαστε μια μεγάλη – μεγάλη παρέα – οικογένεια. Γιατί το «Καλό Μεσημέρι» είναι ευχή κι εμείς αυτό που ευχόμαστε, το κάνουμε πράξη».

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα

Τι θα κάνει όμως αν ένα από τα μεγάλα – όπως συνηθίζουμε να τα λέμε – κανάλια της κάνει πρόταση; «Θεωρώ πως κάθε επαγγελματίας και δη του χώρου στον οποίο ανήκω κι εγώ, οφείλει να ζυγίζει προσεκτικά τις προτάσεις που του τίθενται, να αξιολογεί και αναλόγως να επιλέγει τι είναι ωφελιμότερο για τον ίδιο. Αν αυτό που του προτείνεται – συγκρινόμενο με το τώρα – υπερέχει τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και οικονομικών απολαβών… τότε ασφαλώς και αξίζει να «πάρει το ρίσκο» της αλλαγής.

«Δεν ενθουσιάζομαι ούτε κυνηγώ καταστάσεις, πόσο μάλλον ανθρώπους. Η δική μου αρχή ανέκαθεν ήταν, να εργάζομαι σκληρά και αξιοπρεπώς, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προχωράω. Να εξελίσσομαι τόσο επαγγελματικά όσο και ως προσωπικότητα. Κι ό,τι είναι να έρθει (αν είναι να έρθει)..καλώς να ορίσει! Αρνητική ή απορριπτική δεν υπήρξα ποτέ. Επιλεκτική όμως πάντα θα είμαι. Δεν κάνω όνειρα ούτε έχω «βλέψεις». Διανύω μια πολύ ώριμη και δημιουργική φάση της ζωής μου επαγγελματικά, οπότε εκ των πραγμάτων δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή…».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις