Στο Δημαρχείο ο Πρέσβης της Τσεχίας

Στο Δημαρχείο ο Πρέσβης της Τσεχίας

Τον Πρέσβη της Τσεχίας στη χώρα μας Jan Bondy δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Αφορμή για την επίσκεψη ήταν η διοργάνωση των εκδηλώσεων από το Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να τιμηθεί η εθνική επέτειος της Τσεχικής Δημοκρατίας.
Κατά την συνάντηση ωστόσο συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, καθώς ετησίως επιλέγουν την χώρα μας πάνω από μισό εκατομμύριο Τσέχοι τουρίστες. «Είναι σημαντικό ένα μέρος τους να κατευθυνθεί στην Ήπειρο», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο Πρέσβης της Τσεχίας αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία που έχει με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και δήλωσε θαυμαστής της περιοχής μας.
«Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με τον τουρισμό και το μοναδικό περιβάλλον που διαθέτει η περιοχή. Από την πλευρά μου θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την προβολή των Ιωαννίνων και για την ενίσχυση του τουρισμού» υπογράμμισε ο Τσέχος διπλωμάτης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις