''Μπλόκο'' κατοίκων στους μετανάστες στα Βρασνά - Σε άλλη δομή μεταφέρονται

''Μπλόκο'' κατοίκων στους μετανάστες στα Βρασνά - Σε άλλη δομή μεταφέρονταιΑναβρασμός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης, λόγω της έλευσης μεταναστών. Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους για την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή.

Εκατοντάδες κάτοικοι αντιδρούν σε εγκατάσταση μεταναστών στα παραθαλάσσια του δήμου Βόλβης. Χθες έστησαν ''μπλόκα'', προκειμένου να μην επιτρέψουν στους μετανάστες που ήρθαν από τα νησιά να μπουν σε ενοικιαζομενα δωμάτια και ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, τα ξημερώματα έφτασαν τα λεωφορεία - με τη συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ-  με τους μετανάστες στα ξενοδοχεία στην περιοχή των Βρασνών, ωστόσο τα βρήκαν κλειστά, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα παραμένουν στην περιοχή κι αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να μεταφερθούν σε άλλη δομή, στην περιοχή της Εύβοιας.  Διαβάστε εδώ και εδώ τα σχετικά θέματα του Seleo.gr. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις