Πανευρωπαϊκοί αγώνες Ζίου- Ζίτσου στο Ηράκλειο

Πανευρωπαϊκοί αγώνες Ζίου- Ζίτσου στο Ηράκλειο

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 και των 21 ετών, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών, θα διεξαχθούν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια.

Διοργανωτές είναι η Παγκόσμια, η Ευρωπαϊκή και η Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Λότζια, μίλησαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο γενικός γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, Rick Frowyn, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας, Αναστάσιος Πουλικίδης, και ο υπεύθυνος των διοργανώσεων Ζίου Ζίτσου στην Κρήτη και εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ευάγγελος Συνολάκης.

Όλοι κάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες που αναμένεται να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα, ενώ τόνισαν την σημασία της διοργάνωσης, τόσο για το Ηράκλειο που θα υποδεχθεί τις επόμενες μέρες 750 αθλητές και αθλήτριες, 130 προπονητές και 41 διεθνείς διαιτητές από 35 χώρες.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά στις 9 το πρωί και ολοκληρώνεται περίπου στις 7 το απόγευμα και τις τρεις ημέρες, ενώ η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις