Ποια πρόσωπα επανέρχονται στο Μega

Ποια πρόσωπα επανέρχονται στο ΜegaΌπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες στα σχέδια του εφοπλιστή και νέου ιδιοκτήτη του καναλιού είναι το Mega να επανέλθει στις οθόνες μας την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με το Newsit.gr ο Σταμάτης Μαλέλης θα είναι στη γενική διεύθυνση του καναλιού.Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα στο νέο Mega θα επιστρέψουν πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το κανάλι την περίοδο της μεγάλης του δόξας.Πρώτος και καλύτερος ο Πέτρος Μπούτος, επί σειρά ετών διευθυντής προγράμματος του Mega. Το έμπειρο στέλεχος, σύμφωνα με το newsit.gr θα είναι σύμβουλος προγράμματος.Ο Πέτρος Μπούτος είχε δεχθεί πρόταση και από τη Δημόσια τηλεόραση αλλά διατηρεί δεσμούς με το Mega.Το δεύτερο πρόσωπο που επιστρέφει στο κανάλι είναι ο Αθανάσιος Ανδρεούλης που είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένονται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις μέχρι να βγει το κανάλι στον αέρα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις