Γυναίκα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό τηςΣε καταστολή, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου

Λευκωσίας μία γυναίκα 40 ετών, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε επίθεση, με καυστικό υγρό από τον εν διαστάσει σύζυγο της. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι φιλικού προσώπου της γυναίκας, στο Ζακάκι. Ο 57χρονος Ελληνοκύπριος επισκέφθηκε την οικεία στην οποία φιλοξενείτο η γυναίκα και φαίνεται ότι την περιέλουσε με καυστικό υγρό το οποίο της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια.Γείτονες που άκουσαν την 40χρονη να ζητάει βοήθεια, κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άντρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα από το ΤΑΕ Λεμεσού και, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 Κύπρου, παραδέχθηκε την πράξη του.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις