Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Ρόδο

Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Ρόδο

Συνελήφθη στη Ρόδο ο δολοφόνος του 43χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε το πρωί νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης, μετά την ανάκριση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου, ομολόγησε το έγκλημα και μάλιστα τους οδήγησε στο σημείο όπου βρισκόταν η σορός του θύματος.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, 2 κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής, ένα γκλοπ, τσεκούρι με ξύλινη λαβή, ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστών και 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων.

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα του θύματος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις