Πεδουλάκης : Γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκεται στα… σχοινιά!

Πεδουλάκης : Γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκεται στα… σχοινιά!

Μπορεί να… τουμπάρει η κατάσταση; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό φαντάζει μάλλον δύσκολο. Στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Αργύρης Πεδουλάκης βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά. Και μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του Νοεμβρίου.

Σημειολογικά, την πρώτη φορά ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στις 7 Μαρτίου (2014). Την δεύτερη μόλις στις 14 Οκτωβρίου (2016). Τώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το… γυαλί έχει ραγίσει. Πλέον τίθεται ανοιχτά ζήτημα προπονητή στην ομάδα. Μια βόλτα στα… φιλικά Media από το πρωί της Δευτέρας (11/11) και θα καταλάβετε πολλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε τέτοια θέση στον Παναθηναϊκό. Μόνο που αυτό δεν έχει σημασία. Στον Πεδουλάκη καταλογίζονται συγκεκριμένες ευθύνες σχετικά με τον τρόπο αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας. Κι ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Πεδουλάκης: Αυτά του καταλογίζονται

-Δεν έχει καταφέρει να δώσει συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι προσπαθεί να παίξει ο Παναθηναϊκός που ήδη έχασε (από νωρίς) έναν στόχο.

Περισσότερα στο Sportime.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις