Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις πληγείσες περιοχές

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις πληγείσες περιοχές

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ Αλέκο Μαρινάκη και περιφερειακό σύμβουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Κανδάνου-Σελίνου Χαριτίνη Παπαδάκη και Νίκο Λυτσαρδάκη, όπου επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές από τον ανεμοστρόβιλο και τις πλημμύρες στην Κουντούρα και τα χωριά του πελεκάνου και διαπίστωσαν τις τεράστιες καταστροφές που έχουν υποστεί θερμοκήπια και ελαιοκαλλιέργειες καθώς και κατοικίες και υποδομές στο δήμο Κανδάνου-Σελίνου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα σχολεία στην Παλαιόχωρα και στην Κάνδανο που βρίσκονται σε κατάληψη λόγω των ελλείψεων εκπαιδευτικών.
Μαρίνα Μανδακάκη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις