Με fast track διαδικασία θα μεταφερθούν φορητές ηλεκτροπαραγωγές μονάδες στην Κρήτη

Με fast track διαδικασία θα μεταφερθούν φορητές ηλεκτροπαραγωγές μονάδες στην Κρήτη

Χωρίς καμία αλλαγή σε ό,τι αφορά τις προτάσεις της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ και το νέο καθεστώς των προσλήψεων στην εταιρεία, το οποίο πλέον θα προβλέπει ατομικές συμβάσεις εργασίας χωρίς μονιμότητα για τους νεοπροσλαμβανόμενους, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή το ενεργειακό νομοσχέδιο.

Στο ίδιο νομοσχέδιο προστέθηκε και άρθρο που αφορά στην ενεργειακή ασφάλεια της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται με fast track διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διασύνδεσης του νησιού με την Πελοπόννησο η μεταφορά ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (φορητών μονάδων) είτε από τη ΔΕΗ, είτε από τρίτο παραγωγό κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία σε σταθμούς παραγωγής και υποσταθμούς του νησιού

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις