Ανεβάζει στροφές ο Μποχωρίδης στον Άρη

Ανεβάζει στροφές ο Μποχωρίδης στον Άρη

O Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (24/11, 17:45), με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, να συμμετέχει και σήμερα, σε μέρος της προπόνησης.

Ο γκαρντ του Άρη, αποτελεί μία πολύ σημαντική απουσία όλο αυτό το διάστημα και σιγά-σιγά μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής, μετά την επέμβαση αποκατάστασης στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, συμμετείχε σε κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και έπειτα, ακολούθησε ατομικό, ωστόσο καθημερινά, ανεβάζει στροφές για την επιστροφή του.

Η προπόνηση σήμερα, είχε αρκετή τακτική από τον Σούλη Μαρκόπουλο και πέραν του Μποχωρίδη, δεν υπήρχε κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Πηγή: sdna.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις