Οι αποψινοί καλεσμένοι στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι αποψινοί καλεσμένοι στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 23.45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει τη πόρτα της εκπομπής του για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του και να του εξομολογηθούν τα πάντα.

Απέναντι από τον παρουσιαστή, πρώτη, θα πάρει θέση η Αμαλία Καβάλη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για την «Ουρανία», τη μοδίστρα, το ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Αναφέρεται στις σπουδές της στα Οικονομικά και αποκαλύπτει πως τα παράτησε όλα για χάρη της υποκριτικής.

Στη συνέχεια, η Μαριάννα Τουμασάτου θα μιλήσει για την οικογένεια της, την αγαπημένη της κόρη αλλά και για τη συνεργασία με τον σύζυγο της Αλέξανδρο Σταύρου.

Ο τρίτος καλεσμένος έχει σκοπό να ανεβάσει το κέφι στο ύψη. Ο Sotis Βολάνης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, θα αποκαλύψει για ποιον έγραψε τη μεγάλη του επιτυχία «Πόσο μου λείπει», ενώ θα εξηγήσει και το «γιατί» δεν έκανε δική του οικογένεια μέχρι και σήμερα.

Τέλος, θα ερμηνεύσει ζωντανά, κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις