Νέο Δ.Σ. στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας

Νέο Δ.Σ. στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, μετά από ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. εκλέγεται ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Γενικός Γραμματέας ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτικής Μακεδονίας, εκλέχθηκαν και δύο μέλη στην εκτελεστική επιτροπή: ο Δημήτρης Ηλιάδης και ο Γιάννης Καραβασίλης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις