Ποιοι παρουσιαστές ξεκατινιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη;

Ποιοι παρουσιαστές ξεκατινιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη;Εκείνος την αποκάλεσε Λούση και εκείνη, μπρουτάλ με περουκίνι αλλά τα αίτια ήταν βαθύτερα.

Μόνο ξύλο που δεν έπεσε μεταξύ δυο γκόσιπ της νυχτερινής ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Ένας άνδρας 50 ετών και μια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας, «μαλλιοτραβήχτηκαν» και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα σόσιαλ μίντια με αφορμή ένα νεαρό γοητευτικό μοντέλο, αλλά ουσιαστικά o καυγάς ήταν για το «μοίρασμα της πίτας» στις επιχειρήσεις. Οι λέξεις που ειπώθηκαν στο facbook ήταν τόσο βαριές που ακόμη και το FΒ τις λογόκρινε μετά από καταγγελίες, και τις κατέβασε από την πλατφόρμα του. Το περίεργο όμως είναι ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε από την ξανθιά κυρία και όχι από τον άνδρα παρουσιαστή, που αν και κατά πέντε μόνο χρόνια μεγαλύτερη του, την αποκάλεσε «γρέντζο», γριά.

Η διαφωνία μεταξύ τους φαίνεται πως είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα σε κέντρο διασκέδασης και μετά από έντονο καυγά, αποφάσισαν, ο ένας να μην χώνεται πλέον μέσα στα πόδια του άλλου. Στον καυγά αυτό ειπώθηκαν εξίσου βαριές κουβέντες με τις ποιό λάιτ όπως: Εκείνος: «Λούση είσαι μια σιτεμένη νταρντ-άννα». Εκείνη: «αντε βρε μπρουτάλ με περουκίνι».

Ο παρουσιαστής είναι γνωστός στη νυχτερινή ζωή γιατί διαφημίζει μαγαζιά σε τηλεοπτικό σταθμό συντρώγοντας με διάφορους «σταρ», ωστόσο ποτέ δεν δήλωσε δημοσιογράφος. Η δε κυρία όμως γνωστή για τα πολλά φίλτρα στις φωτογραφίες της, χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, δηλώνει δημοσιογράφος - τηλεπαρουσιάστρια αλλά μόνο τη δημοσιογραφία δεν ασκεί. Ποτέ δεν υπήρξε μέλος της ΕΣΗΕΜΘ, ωστόσο αν και ώριμη, λειτουργεί ως μοντέλο ποζάροντας στα σόσιαλ μίντια με νεαρούς και νεαρές, πλασάροντας με τον τρόπο αυτό ανάλογες υπηρεσίες. Οι λεζάντες συνήθως γράφουν: «περνάμε ωραία», «σε ευχαριστώ καλή μου», «εδώ στη φύση». Το ίδιο έκαναν και πολλές άλλες τηλεπερσόνες που εμφανίζονταν σε άλλες νυχτερινές εκπομπές, όπως στις εκπομπές του Τάσου Λεοντιάδη, του Μπάμπη Τραλαλά, του Νίκου Χορταρέα της Ανίτας Πάνια, αλλά γνώριζαν το τάιμινγκ της αποχώρησης και α μη τι άλλο ποτέ δεν δήλωναν δημοσιογράφοι αλλά ούτε και θεολόγοι.

Ο Σχολιαστής

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις