Σοκάρει η μαρτυρία φοιτήτριας του Παντείου για τα επεισόδια: Με έπιασαν από τον λαιμό για να με πνίξουν (VIDEO)

Σοκάρει η μαρτυρία φοιτήτριας του Παντείου για τα επεισόδια: Με έπιασαν από τον λαιμό για να με πνίξουν (VIDEO)

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια των αναρχικών κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. των φοιτητών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο περιέγραψε στο Star φοιτήτρια του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Ανέβηκα να μιλήσω πάνω στη συνέλευση και ξεκίνησαν οι αναρχικοί να μου πετάνε νερά και μπουκάλια», δήλωσε η φοιτήτρια, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μετά ήρθε ένας και με έπιασε εμένα από το λαιμό και στη συνέχεια χτύπησαν άλλους δύο φοιτητές που μπήκαν στη μέση για να με προστατέψουν», ανέφερε η φοιτήτρια.

«Χτύπησαν άλλα δυο παιδιά, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο, περιμένουμε να δουν το παιδί. Το άλλο παιδί το έχουν πάρει οι γονείς του κι επειδή είναι στο σπίτι δεν το αφήνουν να φύγει», ανέφερε η φοιτήτρια.

Δείτε το βίντεo από το Star:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις