Σύνδεση με τα Γιάννενα θέλουν τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

Σύνδεση με τα Γιάννενα θέλουν τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

Μια πρώτη συνάντηση – σύσκεψη τεσσάρων ΚΤΕΛ Α.Ε. της Πελοποννήσου (Αργολίδας – Αρκαδίας – Λακωνίας και Ιωαννίνων της Ηπείρου) πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κεντρικού Σταθμού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας , στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα στο γραφείο του Προέδρου Νίκου Κουτσόγιωργα. ( φωτο)

Η σύσκεψη αυτή είχε ως σκοπό την υλοποίηση και δημιουργία λεωφορειακής απευθείας υπεραστικής γραμμής από Λακωνία – Αργολίδα και Αρκαδίας προς Ιωάννινα και αντίστροφα.

Το εν λόγω εγχείρημα στοχεύει την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με έμφαση, την εξυπηρέτηση των κατοίκων – φοιτητών της περιοχής μας που σήμερα φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και των φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και προέρχονται από περιοχές των Νομών Άρτας και Ιωαννίνων.

Την βούληση του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκου Κουτσόγιωργα υιοθέτησαν όλοι οι Πρόεδροι των αναφερομένων ΚΤΕΛ θέτοντας τα θεμέλια και τις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση υλοποίηση του εγχειρήματος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις