Δήμος Τρίπολης: Μικρή παράταση στην έγκριση των εκδηλώσεων

Δήμος Τρίπολης: Μικρή παράταση στην έγκριση των εκδηλώσεων

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τρίπολης, πρόκειται να διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Τρίπολη.

Η συνεδρίαση θα έχει να κάνει με την συζήτηση και την ψήφιση-έγκριση των εκδηλώσεων, αλλά και του προυπολογισμού των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, ωστόσο, για μία σειρά από λόγους, υπήρξε προβληματισμός από δημοτικές παρατάξεις και πρόταση για συζήτηση σε άλλη, συνεδρίαση, έκτακτη ή τακτική.

Παρά το γεγονός ότι η παράταξη του δημάρχου, θέλησε να συζητηθεί άμεσα το θέμα, αποφασίστηκε, όπως αυτό, συζητηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις αρχίζουν με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στις 7 Δεκεμβρίου.

Ήδη, συντάχθηκε και το πρόγραμμα των δράσεων.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις