Κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας Πελοποννήσου

Κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας Πελοποννήσου

Κατά πλειοψηφία πέρασε το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μετά από ονομαστική ψηφοφορία, το πρώτο τεχνικό πρόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής, ψήφισαν 21 παρόντες σύμβουλοι (η παράταξη του περιφερειάρχη και αυτή του Γ. Δέδε).

Η παράταξη του τέως περιφερειάρχη, Π. Τατούλη, ήταν αρνητική, όπως επίσης και οι παρατάξεις του κ. Γόντικα και του κ. Πετράκου.

Συνολικά, 16 ήταν οι αρνητικές ψήφοι.

Απουσίαζαν οι επικεφαλής των παρατάξεων, Μπουντρούκας Κάτσαρης και Τσεμπετζής.

Με λευκό εκφράστηκε η παράταξη της κ. Λυμπεροπούλου.

Το τεχνικό πρόγραμμα, προβλέπει χρηματοδοτήσεις από ιδίους πόρους, από ΚΑΠ, από ΠΔΕ, από υπόλοιπα προγραμμάτων, από ΚΑΠ πυρόπληκτων και από ενισχύσεις Υπουργείων.

Συγχρόνως, προβλέπει και ένα ποσό για κάποια έργα βελτίωσης και συντήρησης στις 5 περιφερειακές ενότητες.

Όπως επισήμανε η περιφερειακή αρχή, το εν λόγω πρόγραμμα, ουκ ολίγες φορές θα χρειαστεί να τροποποιηθεί, αφού πολλά θα εξαρτηθούν απ’ τις χρηματοδοτήσεις της κεντρικής διοίκησης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις