Για βιασμό 20χρονης τουρίστριας στην Κω κατηγορείται 36χρονος

Για βιασμό 20χρονης τουρίστριας στην Κω κατηγορείται 36χρονος

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει ένας 36χρονος από τη Σλοβακία, κατηγορούμενος για βιασμό 20χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία στην Κω.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», η υπόθεση χρονολογείται από το 2010, όταν η 20χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε τον κατηγορούμενο στο Τμήμα Ασφαλείας Κω. Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 3:00 τα ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου 2010 στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο διαμονής του, ο 36χρονος ασκώντας σωματική βία την εξανάγκασε να έρθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.

Μετά την καταγγελία, ο 36χρονος από τη Σλοβακία συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε σε δίκη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις